Смолінський заклад дошкільної освіти №3 "Ромашка"
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Харчування

Організація харчування в закладі дошкільної освіти.

 Познайомтесь з документами, які допомагають

організувати харчування в закладі 

1. Постанова КМУ "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку" від 24.03.2021 №305

2.Лист МОЗ про організацію харчування у закладах освіти від 22.06.2021 №26-04/18273/2-21

3. Постанова КМУ "Про внесення змін до норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку" від22.06.2021 №26-04/18273/2-21

   Перспективне меню на зимовий період 2023-2024р. Смолінського ЗДО № 3 "Ромашка"

Перспективне меню на літній період 2022р. Смолінського ЗДО № 3

http://dytsadok.org.ua/upload/users_files/a1eb4e288b33c8fb4ce4a5a85bd28b9a.doc

 ДОТРИМАННЯ НОРМ ХАРЧУВАННЯ в січні, лютому, травні  2022р.     http://dytsadok.org.ua/upload/users_files/ff106c563754672888eb7ff6cc99a712.docx

Приготують дошкільнятам смачні страви

Кухарі:

Сенченко Наталія Анатоліївна

 Шумейко Єлизавета Андріївна

Підсобні робітники:

Петрова Ніна Миколаївна

Федишина Анна Василівна

 

Перспективне меню на зимовий період 2022р.

http://dytsadok.org.ua/upload/users_files/93dbbef23cd048a740a5138e97320a52.doc

ПОГОДЖЕНО                                                                                                                                          ЗАТВЕРДЖУЮ

Начальник Маловисківського                                                                                                                Директор Смолінського ЗДО № 3                   управління  ГУ  Держпродспоживслужби                                                                                          ______О.А. Шевченко

в Кіровоградській області                                                                                                                                                                                                  _______О.П. Коваленко                                                                   .

Перспективне меню на зимовий період 2022р (І тиждень)

1

тиждень

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

П’ятниця

СНІДАНОК

Каша пшоняна 100/80

з фруктами 50/40

Соус фруктовий 40/30

Салат із моркви 70/50

Свіжі фрукти 80/60

Чай 180/150

Сирно – яблучна запіканка 125/35 100/30

Соус молочний 50/40

Какао 160/120

Свіжі фрукти 80/60

Каша манна на молоці 200/150

Хліб цільнозерновий 15/15 Какао 160/120

З сиром твердим 15/10

Свіжі фрукти 80/60

 

Каша вівсяна 100/80

Тюфтеля куряча 60/45

Салат із моркви 50/40

Хліб цільнозерновий 30/30

Какао 160/120

Фрукти свіжі 80/60

Омлет 90/80

Каша ячна в’язка 100/80

 Хліб цільнозерновий 15/15 з сиром твердим 15/10

Молоко кип’ячене 135/100

                ОБІД

Розсольник зі сметаною 200/10 150/5

Пюре з гороху 100/80

Рибна паличка 60/40

з овочами 30/20

Огірок квашений 50

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

Свіжі фрукти 80/60

Суп овочевий зі сметаною 200/10 150/5

Плов м’ясний 100/80

з курячим м’ясом 60/45

Салат з моркви 50/40

Хліб цільнозерновий 30/30 Свіжі фрукти 80/60

Компот із сушених яблук 135/100

Суп гречаний 200/150

Картопля, тушкована з цибулею та томатом 100/80

Котлета зі свинини 60/45

Огірок солоний 50

Хліб цільнозерновий 30/30

Сік фруктовий 180/120

Борщ український зі сметаною 200/10 150/5

Макарони відварені 100/80

Биток зі свинини 60/45

Салат із овочів 50/40

Хліб цільнозерновий 30/30 Свіжі фрукти 80/60

Компот із сушених яблук 135/100

Суп гороховий 200/150

Хлібець рибний 60/40

Каша кукурудзяна 100/80

Помідор квашений 50

Хліб цільнозерновий 30/30 Свіжі фрукти 80/60

Компот із сушених яблук 135/100

      ВЕЧЕРЯ

Ікра бурякова зі сметаною 100/10  90/5

Яйце варене 1/1

або каша гречана 100/80

Котлета м’ясна куряча 60/45Сік фруктовий 180/120Сир твердий 15/10

Хліб цільнозерновий 30/30

 

Каша ячна розсипчаста 100/80

Тюфтелька куряча 60/45

з овочами 60/45

Помідор квашений 50

Хліб цільнозерновий 30/30Сир твердий 15/10

Сік фруктовий 120/80

Гуляш курячий 60/45

Каша пшенична розсипчаста з цибулею 100/80Сир твердий 15/10

або ікра овочева 80/60

Хліб цільнозерновий 15/15 Свіжі фрукти 80/60

Чай 180/150

Сирники рожеві 125/100

Соус яблучний 40/30

Молоко кип’ячене 110/90

 

Зрази картопляні з овочами 100/20 80/10

Суфле куряче 60/45

Соус молочний 50/40

Хліб цільнозерновий 15/15

Кісіль фруктовий150/100

Свіжі фрукти 80/60

 

      Перспективне меню на зимовий період 2022р (ІІ тиждень)

 

2

тиждень

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

П’ятниця

СНІДАНОК

Локшинник з фруктами 100/60 80/50

Соус із сухофруктів 40/30

Кисіль фруктовий 150/100

 Свіжі фрукти 80/60

Сирна запіканка з ізюмом 125/10 100/8

Соус молочний40/30

Молоко кип’ячене 150/100

Свіжі фрукти 80/60

 

Каша вівсяна на молоці 200/150

Хліб цільнозерновий 15/15

Сир твердий 15/10

Чай 180/150

Свіжі фрукти 80/60

 

 

Каша кукурудзяна 100/80

Гуляш курячий 60/45

Хліб цільнозерновий 30/30

Молоко кип’ячене 100/80

Свіжі фрукти 80/60

Каша гречана на молоці 200/150

Хліб цільнозерновий 15/15

Сир твердий 15/10

Компот із сушених яблук 135/100

Свіжі фрукти 80/60

     ОБІД

Буряківник зі сметаною200/10 150/5

Каша пшенична в’язка 100/80

Тефтеля рибна 60/45

в томатному соусі 40/30

Огірок квашений 50

Хліб цільнозерновий 30/30Компот із сушених яблук 135/100

Суп з галушками зі сметаною 200/10 150/5

Капуста,тушкована з куркою 120/60 100/45

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

 

Суп пшоняний 200/150

Каша перлова розсипчаста 110/90

Куряча котлета 60/45

Салат з овочів 50/40

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

Свіжі фрукти 80/60

Капусняк зі сметаною 200/10 150/5

Буряк тушкований 120/100

Тефтеля м’ясна зі свинини 60/45

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

Суп із квасолі 200/150

Суфле рибне 60/45

Морква тушкована в сметані 100/10 90/5

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

Свіжі фрукти 80/60

ВЕЧЕРЯ

Салат з капусти та моркви 50/40

Картопля, запечена скибочками 100/80

Курячий рулет з яйцем 60/45 Сік 120/80

Хліб цільнозерновий 30/30 Св. фрукти 80/60

 

Омлет 90/80

Тюфтеля куряча 60/45

Ікра моркв'яна 50/40

Хліб цільнозерновий 30/30

Сік фруктовий 120/80

Свіжі фрукти 80/60

Овочева запіканка зі свинини 120/60 100/45

Морква тушкована 50/40

Хліб цільнозерновий 15/15

Кісіль фруктовий 150/100

 

Ліниві вареники 140/110

Соус молочний 50/40

Компот із сушених яблук 135/100

Свіжі фрукти 80/60

Вінегрет 180/150

Котлета з курки 60/45

або яйце варене 1/1

Хліб цільнозерновий 30/30

Чай 180/150

 

                                                                Перспективне меню на зимовий період 2022р (ІІІ тиждень)

 

3

тиждень

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

П’ятниця

СНІДАНОК

Каша «Янтарна» (з пшона і яблук) 100/80 30/20

Соус фруктовий 40/30

Чай з молоком 160/120

Сир твердий 15/10

Свіжі фрукти 80/60

Запіканка вермішелево – сирна 125/30 100/20

Соус молочний 50/40

Молоко кип’ячене 100/70

Свіжі фрукти 80/60

Омлет  90/80

Каша в’язка пшенична 100/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Какао 150/100

Свіжі фрукти 100/80

Каша гречана розсипчаста 100/80

Гуляш курячий 60/45

Хліб цільнозерновий 30/30

Сир твердий 7/5

Чай 160/120

Свіжі фрукти 100/80

Каша манна на молоці 200/150

Хліб цільнозерновий 15/15

з сиром твердим 7/5

Какао 150/100

Свіжі фрукти 80/60

 

                ОБІД

Суп рисовий 200/150

Макарони відварені 100/80

Тюфтеля рибна 60/45

Салат із квашених огірків 50

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

Суп вівсяний 200/150

Ліниві голубці із курячим м’ясом 180/160

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

Суп гороховий з грінками 200/150

Тюфтеля мясна зі свинини 60/45

Ікра з буряка100/90

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

Борщ український зі сметаною 200/10 150/5

Зрази м'ясні з яйцем зі свинини 60/1 45/1

Каша перлова в’язка 100/80

Помідор квашений 50

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

Суп «Польовий» 200/150

Котлета рибна  60/45

Горохове пюре 100/80

Салат з капусти 50/40

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

ВЕЧЕРЯ

Зрази картопляні 100/80

Салат овочевий 50/40 або картопляна запіканка з куркою 140/110

Огірок квашений 50

Хліб цільнозерновий 30/30

Сік 180/120

Каша ячна розсипчаста100/80

Гуляш курячий 40/30

Огірок квашений 50

Хліб цільнозерновий 30/30

Кисіль фруктовий 150/130

Вареники з курячим м’ясом 160/120

Соус сметанний 40/30

або вареники з картоплі 160/120

Соус сметанний 40/30

Молоко кип’ячене 100/70

Сирники 120/100

Соус молочний 40/30

Кефір 130/100

Пюре картопляне 100/80

Фрикаделька куряча з овочами 60/45 30/20

Томати квашені 50

Хліб цільнозерновий 15/15

Сік фруктовий 180/120

                                       

Перспективне меню зимовий період 2022р (ІV тиждень)

 

4

тиждень

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

П’ятниця

   СНІДАНОК

Плов фруктовий з родзинками 100/10 80/8

Соус із сухофруктів 40/30 Сир твердий 15/10

Чай 180/150

Свіжі фрукти м80/60

Каша кукурудзяна розсипчаста 100/80

Гуляш з курки 60/45

Хліб цільнозерновий 30/30 Сир твердий 15/10. Сік фруктовий120/80

Каша ячна на молоці 200/150

Хліб цільнозерновий 15/15

 Молочний кисіль100/80

Свіжі фрукти 80/60

Сирна запіканка 125/100

Соус молочний 50/40

Хліб цільнозерновий 15/15

Сир твердий 15/10

Чай з молоком 160/120

Свіжі фрукти 80/60

Яйце варене 1 шт./1шт.

Ікра цибулева 50/40

Каша вівсяна в’язка 100/80

Хліб цільнозерновий 15/15

Какао 160/120

Свіжі фрукти 80/60

                ОБІД

Суп перловий 200/150

Каша гречана розсипчаста 100/80

Тюфтеля рибна 60/45

Томати солоні 50

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

Капусняк зі сметаною 200/10 150/5

Котлета куряча з овочами 60/30 45/20

Пюре з бобових 100/80

Огірок квашений 50

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

Суп з макаронами 200/150 Ікра бурякова 100/80

Тюфтеля м'ясна зі свинини 60/45

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

Суп гороховий 200/150

з грінками 15/15

Слойоні голубці зі свинини 100/60 80/45

Хліб цільнозерновий 15/15

Сік фруктовий 120/80

Розсольник зі сметаною 200/10 150/5

Каша рисова в’язка 100/80

Рибна котлета 60/40

Томати квашені 50

Хліб цільнозерновий 30/30

Компот із сушених яблук 135/100

            ВЕЧЕРЯ

Картопля, тушкована з курячим м’ясом 100/60 80/45

Салат з квашеної капусти 50/40

 Хліб цільнозерновий 30/30

Сік фруктовий 120/80

Вареники ліниві 125/100

Соус молочний 50/40

Какао 160/120

Свіжі фрукти 80/60

Омлет 100/90

Фрикаделька куряча 60/45

Салат моркв'яний 80/60 Хліб цільнозерновий 15/15

Кефір 130/100

 

Каша пшенична розсипчаста 100/80

Курка, тушкована з овочами  60/45 45/20

Кисіль фруктовий150/130

Хліб цільнозерновий 15/15Свіжі фрукти 80/60

 

Картопляна запіканка 100/80

Тюфтеля куряча 60/45

Соус молочний 50/40

Хліб цільнозерновий 15/15

Молоко кип’ячене 160/120

 

 

                                                                                                                        Склала сестра медична з дієтичного харчування     Чепляка Н.О.

 

 

Логін: *

Пароль: *